Love Actually








Môj obľúbený vianočný film, je pravda, že by som si ho zasa čoskoro rada pozrela, ale zatiaľ tak ďaleko nie sme, len sme sa vrhli na vianočné prípravy.
Amelie mi ešte dva dni po poslednom modelovaní vysvetľovala ako si medzi jej drobnými dlaňami gúľala guličky, jej rozžiarené očká a gestikulácia, ktorou mi chcela priblížiť ten pocit rozhodli o tom, že v tejto skvelej činnosti budeme pokračovať i dnes. 
Tentoraz sme skúsili inú modelovaciu hmotu, taktiež tvrdnúcu na vzduchu, je hladšia, ľahšie sa s ňou pracuje ale nie je biela, má jemný nádych maslovej. Ak si chcete pozrieť aj LISTY JESENE nájdete ich tu.




Neviem čím to je, ale  tešíme sa na Vianoce tak nejak skôr, asi aj preto, že času máme naozaj dosť  sme sa rozhodli, že si urobíme vlastné vianočné ozdoby. Na začiatok sme vyrobili tieto krásne srdiečka, hviezdičky a samozrejme guličky. Chýbala nám už len vôňa medovníkov :)







Ak by ste chceli niekoho potešiť vlastnoručne vyrobeným šperkom, stačí sa do toho pustiť, je to veľmi jednoduché, z gorálok sa budú tešiť aj malé slečny.

.a je to tu!







Komentáre

the BEST