Hearts girlande






Hearts girlande 💓

Na výrobu srdiečkovej girlandy sme použili srdiečka vytvorené rôznymi technikami, možností je veľmi veľa. My sme skombinovali srdiečka vymaľované krepovým papierom, vodovými farbami, a ďalší spôsob, ktorý mi napadol pri dierkovaní papiera si ukážeme v tomto blogu.

Na výrobu sme potrebovali:

* tvrdší kartón, môžete použiť aj výkres
* dierkovač
* temperové farby
* rôzne stuhy, alebo krepový papier

Z kartóna si vystrihnete rôzne veľké srdiečka, predierkujete ich dierkovačkou, ak máte aj ozdobné dierkovačky môžete ich taktiež použiť. Potom vymaľujete srdiečka z oboch strán, keď farba uschne   natriete ich lepidlom, na záver prichádza najzábavnejšia časť:  na plochu potretú lepidlom vysypete konfety z dierkovačky, popritláčate a srdce je skoro hotové. Obidve srdiečka môžete ozdobiť mašličkami, alebo ich jednoducho "vyšiť" ozdobnými stuhami, výborne sa pracuje aj s krepovým papierom, dievčatá si tvorenie skvele "vyšívali". 
Navyše strihaním, dierkovaním a prepletaním (vhodné aj pre menšie deti cca od 2,5 roka)  podporujete a cibríte jemnú motoriku vašich detí. Je to výborný tréning koordinácie oka-ruky, uvoľnenia kĺbov v zápästí a pozornosti.  



Farba, lepidlo, konfety...
& hotové srdiečko s mašličkami z krepového papiera zavesené na girlande.
Parádne vyzerá aj 💓 popretkávané krepovým papierom. 








Komentáre

the BEST